Veelgestelde vragen over Zzimpel

Over Zzimpel

Wat is Zzimpel?
Zzimpel is een online dienst voor ZZP-ers waarmee je eenvoudig je administratie kunt doen!
Met Zzimpel kun je eenvoudig je uren registreren en op basis daarvan facturen maken. De facturen voldoen automatisch aan alle eisen die de Belastingdienst stelt.
Als je ook alle bonnetjes en ontvangen rekeningen vastlegt, kun je een electronische rapportage voor je boekhouder opstellen. Zelfs de BTW aangifte kun je eenvoudig afleiden uit je gegevens in Zzimpel.
Wat kost het?
Zzimpel kost €15,- per maand.
Kan ik het gratis uitproberen?
Ja, dat kan. Je kan Zzimpel gratis 30 dagen op proef uitproberen. Als het je bevalt, neem je daarna een betaald abonnement. En als het je niet bevalt, kun je er zonder verdere vragen mee ophouden.
Hoe lang loopt mijn betaalde abonnement?
Als je een betaald abonnement neemt loopt dat tot het einde van de volgende maand. Je abonnement wordt daarna automatisch elke maand verlengd.
Je kunt elke maand weer stoppen met je abonnement. Zeg 5 dagen voor het einde van de maand op, en de volgende maand is de laatste maand.
Hoe betaal ik voor mijn abonnement?
Voor je betaalde abonnement machtig je Zzimpel om elke maand het abonnementsbedrag af te schrijven van je bankrekening. Wij schrijven het bedrag aan het begin van de maand af van je rekening.
Waar kan ik terecht als ik iets niet snap?
Je kunt in Mijn Zzimpel een vraag stellen aan de klantenservice. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen.

Veiligheid

Is het veilig?
Ja, hier hebben we veel aandacht aan besteed. Zzimpel heeft maatregelen getroffen om je gegevens te beschermen tegen verlies, diefstal of onrechtmatig gebruik. Dagelijk wordt een backup gedraaid, gegevens worden altijd versleuteld uitgewisseld en gebruikers moeten zich altijd identificeren door middel van een gebruikersnaam (in de vorm van een geldig e-mail adres) en een wachtwoord.
Worden mijn gegevens versleuteld?
Alle gegevens die je uitwisselt met Mijn Zzimpel worden versleuteld via het zgn. SSL-protocol; dat kun je zien aan de link van de applicatie, die begint met https. Je browser geeft dan altijd een waarschuwing als de beveiliging niet goed geregeld is.
Wie kunnen mijn gegevens zien?
Je gegevens zijn alleen te zien door jou en door de beheerders van Zzimpel. De beheerders zullen deze gegevens echter alleen maar bekijken als dat technisch noodzakelijk is of als jij daar toestemming voor verleent. Lees ook ons Privacy statement (PDF).