Rondleiding

Met Zzimpel kan de boekhouder zijn klanten een eenvoudige online omgeving aanbieden onder eigen merknaam. De klanten kunnen in een veilige omgeving facturen maken en de administratie doen. De boekhouder kan meekijken, corrigeren en gegevens downloaden naar zijn eigen boekhoudpakket.

Rapportages

Importeren

Beheren

De ondernemer levert al zijn gegevens via Zzimpel bij u aan. U kunt de rapportage online bekijken en controleren. Als het nodig is kunt u gegevens aanpassen, bijvoorbeeld bij het toekennen van grootboekrekeningen.
Bekijk de rapportage

Als er onduidelijkheden in de rapportage zitten, kunt u eenvoudig via Zzimpel communiceren met de ondernemer.
Bekijk de communicatie

Nadat u de rapportage hebt gecontroleerd op volledigheid en correctheid, kunt u de gegevens downloaden en importeren in uw boekhoudsysteem.

De gegevens kunnen als Excel of CSV bestand worden gedownload, en eenvoudig worden geïmporteerd in alle gangbare pakketten.
Bekijk de Excel download
Bekijk de CSV download

Zzimpel geeft u een overzicht van al uw aangesloten ondernemers en u kunt eenvoudig per ondernemer zien welke rapportages zijn aangeleverd en verwerkt.
Bekijk het klant overzicht
Bekijk de klant gegevens

U richt in Zzimpel uw eigen standaard grootboekschema in, en vertaalt deze naar voor de ondernemer begrijpelijke kostencategorieën. Voor elke afzonderlijke ondernemer kunt u de kostencategorieën fijnstemmen: een eenvoudig setje voor ondernemers met een simpele bedrijfsvoering; een uitgebreidere set voor andere ondernemers.
Bekijk de kostencategorieën